Terug naar Nederland

Posted by in At sea

Noordzee

Na meer dan 150 dagen varen word het tijd om van boord te gaan in de volgende haven, Moerdijk. Gisteren voeren we over de Noordzee en om mijn stage goed af te sluiten moest het nog een keer flink slecht weer zijn. Bovenstaand een foto en in het fotoalbum meer.

Met het einde van de stage is ook mijn opleiding bijna afgerond. Donderdag 25 juni 2009 om 13:30 zal ik in het Maritiem Instituut Willem Barentsz op Terschelling een presentatie geven over het stageproject waar ik aan boord aan heb gewerkt. Wie interesse heeft is van harte welkom. Vervolgens zal het ongeveer twee weken duren tot ik mijn diploma ontvang. Daarmee kan ik dan de vaarbevoegdheid aanvragen wat ook weer enkele weken gaat duren.

Ook in mijn toekomstige zeevaartcarrière ben ik van plan om dit weblog bij te houden en bij gelegenheid een bericht te plaatsten. Rond september zal ik weer gaan varen, maar nu eerst vakantie! Lees meer om op de kaart te zien welke havens we hebben aangedaan met de Coral Lophelia in die vijf maanden dat ik aan boord was.

{mosmap kml=’http://www.fin.me/images/havens.kml|’overview=’1’|mapType=’Satellite’|showMaptype=’1’|height=’500′}